Sagt om oss

“Having worked alongside Alexandra and seen the impact she makes from a distance it’s a pure pleasure to work with her as a vendor. She is profound and credible in everything she does but does not get stuck in theory and models, but knows how and why things need to move fast and has an agile and speedy, uncomplicated way of working that fits the purposes. She is adaptive and receptive to feedback and easy to partner with. She listens well and on top of that she is a really really good facilitator. I can highly recommend Alexandra and I am happy to partner with her for our present and future learning needs”

Hedvig Mossval, Associate Director Learning & Development, Spotify

”Alexandra är en av de vassaste coacher jag arbetat med. Hon ser bortom det som sker i rummet och hanterar människor med varsam men tydlig hand. Hon skapar förtroende och resultat direkt och för all framtid. En unik begåvning”

Kristina Rylén HR Manager Kappahl Sweden

”Vi har under flera år jobbat med Alexandra för att utveckla vår ledningsgrupp i mer strategisk riktning. När jag reflekterar över vilka stora framsteg vi gjort, och hur organisationen växt, är det lätt att se hur starkt Alexandra bidragit till vår förändringsresa. Alexandra har förmågan att på väldigt kort tid sätta sig in i och förstå en situation och oss som ledningsgrupp; var vi befinner oss och inom vilka områden vi behöver jobba vidare. Hon har en enkel och chosefri, men samtidigt effektiv, kommunikationsstil och pushar oss i rätt riktning. Jag kan varmt rekommendera Alexandra till alla som söker hjälp med att utveckla sin ledningsgrupp”

Thomas Ortenberg, Vice President & General Manager, Emerson Automation Solutions

”Alexandra är mycket professionell och förmedlar alltid positiv energi. På ett utmärkt sätt skapar hon skräddarsydda upplägg där vi jobbar för förändring. Alexandra varvar föreläsning med övning och reflektion och bygger en röd tråd genom upplägget. Med fullt fokus lyssnar hon in och anpassar diskussionen till gruppen, oavsett storlek, och lyfter det positiva i varje situation”

Per Ahlgren, Managing Director Rosemount Tank Radar

”Alexandra är alltid mycket professionell och påläst. Hon känner in publiken och förstår vad som engagerar och aktiverar dem. Alexandra har nära till skratt och humor samtidigt som hon är orädd och utmanar, vilket gör att hon med sprudlande engagemang driver gruppen framåt på ett fenomenalt sätt”

Lisa Callert, director of Business and Development & Exhibition and Coordination, Svenska Mässan

”Ett möte med Alexandra är som en vitamininjektion av människokärlek, klokskap och mod. Hon är sann i sina tankar som hon bjuder på generöst och okomplicerat. Vill du uppleva forskning och glädje på ett begripligt sätt – lyssna på Alexandra” 

Anna-Lena Rikardsson, fd VD Hyper Island, entreprenör på Strawberry Planet